Blogda Aramak İstedikleriniz

20 Temmuz 2013 Cumartesi

Yaz, Deniz ,Güneş, Kum, Sahil, Aşk ve Eğlence...

Eminim hepimiz yazın gelmesini iple çekmişizdir. Deniz, güneş başka güzel geçer yaz mevsimi. Tabi yaz gelir de tatil plansız olur mu hiç. Hemen tatil planları yapılır oteller araştırılır ve o gün gelir kendinizi denizde bulursunuz. Aslında tatilde çoğumuz yüzmekten çok genellikle kalıcı ve güzel bir Bronzluk elde etmeye çalışırız. Sonrasında canımız yanacağını bilsek de, kakao yağlarımızı, havuç yağlarımızı sürüp, saatlerce güneşin altına yatıp, tenimizi güzellik uğruna harcadığımız dır.
E tabi birde yazlık, tatil aşklarımız vardır ki onlar da tatilin son gününe doğru elde edilen, bir daha da yüzünü görmeyeceğimiz türden adı üstü yaz aşkıdır. Oysa ki birbirlerine söz verilir  "İstanbul'a geldiğinde tekrar görüşelim olur muuu " diye. Ama sonraa unutulur gider. Yani ten rengin bronzluktan, kendi rengine dönene kadar olan bir zaman dilimidir bu desem çok mu gaddar olurum diye düşünüyorum yok yok öyle. Tabi bilinmez bunun tersi ilerisi olabilecek aşklarda doğabilir ;
Nerde tanıştınız ?  İzmir 'de bi sahilde.Kaç sene oldu? iki sene oldu ciddi düşünüyoruz. falan Filan...
Neyse biz uzatmadan esas konumuza dönerek, o güzel yaz tatilimizde neler yaptık, nelerde gözümüz kaldı, Ne giymek istedik ne giydik, sahilde ne giyersek şık oluruz, bu sene nasıl mayolar, bikiniler moda hepsini uyarlayarak, güzel hatunların da bol olduğu blogumuza bakalım.




Öncellikle yazın bronzlaşmanın da en kötü yanı bikini izidir. Bunun için ya askılarınızı çıkartmak ya da bu senenin modası straplez tarzı bikiniler giyerseniz  daha estetik bir bronzluğa sahip olabilir siniz.













Tabi bu tarz bikiniler dışında isteğiniz askılı veya mayokini den yana ise;


















 Bikini üstüne giyeceğiniz  Pareolar  ile sahilde de şıklık yaratabilir siniz.























Birazda işin esprisine kaçarak size tatilde gördüğüm favorim olan bikini modelini takdim edeyim :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder