Blogda Aramak İstedikleriniz

2 Mart 2013 Cumartesi

Bu atkı ve eldivenler çok kullanışlı


Bahar ayına girmemize rağmen kış hala aynı soğukluğunu korumaya devam etmekde. Bizlerde boynumuzdan atkıları elimizden eldivenleri bırakamadık . Şöyle bi kışa  döndüğümde aklımda kalan, ilginç tasarımlı ve kullanışlı atkı, eldivenlerdi.  Bende tabi paylaşmak istedim.                                                                      
   Öncelikle çoğumuz akıllı telefonları kullanıyoruz. Kışın soğuğunda telefonunuz çalar ve siz  eldivenleri çıkartıp da dokunmatik ekrandan arayan kişiye cevap vermek istemez siniz ve o dondurucu soğukta dışarda olduğumuz için,  ne mesaj çekmek isteriz ne de gelen aramanın  yes tuşuna bile basmak:)  İste bu yüzden akıllı telefonlarda ki dokunmatik ekranı algılayabilen eldiven üretmişler. Böylelikle gelen aramalara, mesajlara da cevap verebileceğiz.


                                                 Akıllı telefonu algılayan akıllı eldiven


Bu ürünü ;    http://www.gondolbasi.com  
sitesinde  bulabilirsiniz.



Bu atkı her işe yarıyor hem boynunuzu hem de başınızı sıcak tutuyor. İlk baktığımızda bere olarak kullanıldığını düşünsek de aslında çok amaçlı. Hem bere hemde boyun atkısı olabiliyor.      
        

           Bu sıcak şey çok şık ve kullanışlı

     
Takım olarak yanında bu polarlı yumuşacık  eldivenleri de alabilirsiniz.   



Tabi bu ürünü sunmam da bana yardımcı olduğu için  berenin sahibi sevgili Sevdiye arkadaşıma da teşekkür ediyorum.



24 Şubat 2013 Pazar

İyi ki doğdun İrem ve Zeynep




Biraz şans, biraz sevgi ve sabır, birer parça zaman, özgüven ve başarıyı da eklersek malzemelere, hepsini karıştırıp tüm dileklerinin gerçekleştiği bir ”hayat pastası” yapabiliriz sanırım. Mutlu yıllar dileğiyle.  İrem ve Zeynep...

Bugün çok sevdiğim iki ismin doğum günüydü. Kuzenim ve Ablamın. Bizde bütün kuzenler küçük  bir kutlama yapalım dedik  ve teyzemin o güzel çöreklerinden kurabiyelerinden oluşan güzel bir masa eşliğinde doğum günü kutladık. Ancak  bu tarz özel günlerde bahane ile bir arada olabiliyoruz ama tabi unutamayacağımız ve eşsiz gündü bizim için . Velhasıl bu haftasonunu sevdiğim iki insanın doğum gününü kutlayarak geçirdim. Tekrardan iyi ki doğdunuz nice yaşlara :)