Blogda Aramak İstedikleriniz

12 Temmuz 2013 Cuma

Uçmak, uçmak, uçmak ne güzel şeymiş...

Hani birisi size sorar ya ölmeden önce yapacağınız 10 şey yada 3 şey işte ben buna cevaben artık şüphesiz yamaç paraşütü derim.
Günlerden 5 temmuz cuma günü Fethiye de geçirdiğimiz son günler olarak turumuza heyecan katmak istedik ben ve benim sevgili macera olsun ne olursa olsun felsefesinden yola çıktığım aynı düşüncede ki arkadaşım Burcu ile atladık bu fikre. İlk teklif geldiğinde nasıl bir cesaret ise bizde ki direk aaa yapalım evett bunu da yapalım diyerek, kendimizi yerden 2000 m yükseklikte, arkamda pilot, elimizde kamera şeklinde kendimizi havada bulduk. Korktuk mu ?  Hayır  hemde hiç. Ölüdeniz, kelebekler vadisi , Fethiye kısaca müthiş bir manzara vardı aşağımızda. O eşsiz tablo karşısında ve uçmanın verdiği hazla bırakın korkmayı o an iyi ki de böyle bir heyecana atladığım için kendime teşekkür ettim. Tabi bu megolamanlık anlamında değil. Velhasıl çok güzeldi. Ayrıca inmeye yakın action olarak paraşütü ters döndürmesi de olaya daha da bir heyecan kattı diyebilirim.
       Vee tabi belgesiz olmaz diyerekten o günü ölümsüzleştiren ilerde torunlarıma gösterebileceğim resimlerden birkaç tanesi...



Burcunun keyfi yerinde